Odwiedziłam restaurację drugi raz, tym razem w ramach Restaurant Week. Do niczego nie można się przyczepić. Obsługa bardzo profesjonalna i sympatyczna. Kelner z każdym daniem podchodził i pytał czy wszystko w porządku. Lokal sam w sobie bardzo schludny, elegancki. Stoliki nie stoją jeden na drugim, więc jest tak trochę intymnie i to akurat jest fajne. Widać, że właściciel dba o lokal i stara się utrzymać go na poziomie.
Jeśli chodzi i same dania, to widać, że kucharze mają pojęcie o gotowaniu i dużo pasji. Połączenia smaków czasami nieoczywiste, ale bardzo smaczne. Nawet wegetariańska przystawka, składająca się z samych warzyw miała w sobie „to coś”. Widać też, że wszystkie składniki świeże i ani właściciel, ani kucharze na nich nie oszczędzają. Desery też super smaczne, choć przyznam, że nie zjedliśmy do końca, bo porcja deseru była spora.
Z czystym sumieniem polecam restaurację 🙂